Wij houden van schoonmaken

We houden er niet alleen van, we hebben een passie voor aanpassingen. Al ruim 15 jaar zijn we een hecht familiebedrijf. Begonnen met het verfijnen van scholen en kantoorpanden, vol enthousiasme en plezier. Tot dat onze oprichter stoppen met het schoonmaakwerk, een reactie op de chemische ingrediënten in de schoonmaakmiddelen die we toen gebruikten. Natuurlijk hebben we gezocht naar alternatieve schoonmaakmiddelen, maar die middelen zonder waren niet te vinden. Dat heeft ons doen begonnen om te kijken van we zelf een schoonmaakmiddel konden samenstellen, op biologische basis. Dat heeft geresulteerd in een vijftienttal producten die zo uniek zijn blijken te zijn dat we ze hebben kunnen patenteren. Uniek in onze branche.

Wij werken nu op specifieke situaties die vragen om zeer specifieke oplossingen en werkwijzen. We hebben ons door de jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van veilige producten en adequate werkprocessen. Door bewust bezig te zijn met mens en omgeving we, vanaf de productieruimte tot aan de werkvloer, de juiste balans tot die een veilige en professionele schoonmaak.

Het totaalpakket van Credo Clean is een totale moderne en duurzame oplossing en is een totale structuur in zowel grote als kleine bedrijfsruimten als in het dagelijkse huishouden. Onze producten bevatten geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen zeep. Wanneer u werkt met onze producten werkt u wat voor voordelen dit met zich meebrengt in de dagelijkse praktijk. Voor ons is een manier van leven. We zijn trots op de resultaten en de vele trouwe klanten die al vanaf de eerste dag zijn. We streven er dagelijks naar onze producten en werkwijzen verder door te ontwikkelen. Bewust en duurzaam, daar kunt u op rekenen.

Karel Ferenc

Het ontstaan van Credo Clean

Begonnen als schoonmaker

Met passie en energie maakten we scholen en kantoorpanden schoon

Last van chemicaliën

Door een hardnekkige allergie, op zoek naar andere middelen

Ontwikkelen en testen

Wat we zochten bestond niet, dus ontwikkelden we zelf nieuw middelen

Credo Clean gestart

Onze producten zijn zo uniek, dat we ze hebben laten patenteren