Wij houden van schoonmaken!

We houden er niet alleen van, we hebben een passie voor schoonmaken. Al ruim 15 jaar zijn we een hecht familiebedrijf. Begonnen met het schoonmaken van scholen en kantoorpanden, vol enthousiasme en plezier. Totdat onze oprichter moest stoppen met het schoonmaakwerk, vanwege een allergische reactie op de chemische ingrediënten in de schoonmaakmiddelen die we toen gebruikten.

Uiteraard hebben we gezocht naar alternatieve schoonmaakmiddelen zonder de chemische ingrediënten, maar die waren simpelweg niet te vinden. Dat heeft ons doen besluiten om te kijken of we zelf een schoonmaakmiddel konden samenstellen, op biologische basis. Dat heeft geresulteerd in een vijftiental producten die zo uniek blijken te zijn dat we ze hebben kunnen patenteren. Uniek in onze branche.

We werken nu op uiteenlopende locaties die vragen om zeer specifieke oplossingen en werkwijzen. We hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van veilige reinigingsproducten en adequate werkprocessen. Door bewust bezig te zijn met mens en omgeving zoeken we, vanaf de productieruimte tot aan de werkvloer, de juiste balans die een veilige en professionele schoonmaak garandeert.

Het totaalpakket van Credo Clean is een moderne en duurzame oplossing en is toepasbaar in zowel grote en kleine bedrijfsruimten als in het dagelijkse huishouden. Onze producten bevatten geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen zeep. Wanneer u eenmaal met onze producten hebt gewerkt weet u wat voor voordelen dit met zich meebrengt in de dagelijkse praktijk.

Voor ons is schoonmaken een manier van leven. We zijn trots op de behaalde resultaten en de vele trouwe klanten die al vanaf de eerste dag klant zijn. We streven er dagelijks naar om onze producten en werkwijzen verder door te ontwikkelen. Bewust en duurzaam, daar kunt u op rekenen.

Karel Ferenc

Het ontstaan van Credo Clean

Begonnen als schoonmaker

Met passie en energie maakten we scholen en kantoorpanden schoon

Last van chemicaliën

Door een hardnekkige allergie, op zoek naar andere middelen

Ontwikkelen en testen

Wat we zochten bestond niet, dus ontwikkelden we zelf nieuw middelen

Credo Clean gestart

Onze producten zijn zo uniek, dat we ze hebben laten patenteren