Waar gewerkt wordt met voedingsproducten is een schone omgeving van zeer groot belang. Speciaal voor bakkerijen, restaurants en alle voedselverwerkende bedrijven hebben wij in een aantal jaar het Credo Clean HACCP concept ontwikkeld. Een hoogwaardig concept voor het professioneel schoonmaken van ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt en waar voedselveiligheid van groot belang is.
Micro-organismen kunnen bederf en ziekte veroorzaken bij voeding. Mede om die reden voeren wij microbiologisch onderzoek uit. Door dit onderzoek staan we 100 procent garant voor de kwaliteit van onze geleverde diensten. Zo bent u er zeker van dat uw werkruimten echt schoon en hygiënisch zijn.
Ook bij het Credo Clean HACCP concept bestaat de basis uit de juiste werkwijze, zuivere schoonmaakmiddelen en de juiste hulpmiddelen. Door het consequent uitvoeren, zorgt u er voor dat er een veilige werkruimte is. Ons concept is zo opgesteld dat iedereen op een eenvoudige wijze een professioneel resultaat kan behalen.
Wilt u meer informatie over onze gepatenteerde schoonmaakmiddelen, hulpmiddelen of onze unieke concepten? Vul dan het formulier hier naast in en we mailen u terug. U kunt ons uiteraard ook bellen op ons telefoonnummer.