Credo bewust en duurzaam concept

Met de juiste schoonmaakmiddelen en de juiste werkwijze, ben je al een heel eind. Maar goed gereedschap is het halve werk. Dus wij selecteerden vanuit de markt de beste hulpmiddelen om snel, effectief en goed schoon te maken. Deze namen wij op in onze concepten.

Hierdoor durven wij met recht te zeggen dat wij al ruim 15 jaar bewust en duurzaam ondernemen. Wij houden van schoonmaken én schoonmakers houden van ons. Door onze manier van werken, maken ze sneller schoon. Hoeven ze minder hard te werken en is het eindresultaat stukken beter. Zonder dat ze dag in, dag uit met hun handen in water vol met chemicaliën zitten. Dat is voor ons bewust en duurzaam schoonmaken.

Benieuwd naar onze visie op schoonmaken? Laten wij een keer afspreken, wij vertellen u er graag meer over, want schoonmaken is onze passie.

Navulbare
verpakkingen

Zuivere
ingrediƫnten

Gerecycled
plastic

Contact

Wilt u meer informatie over onze gepatenteerde schoonmaakmiddelen, hulpmiddelen of onze unieke concepten? Vul dan het formulier hier naast in en we mailen u terug. U kunt ons uiteraard ook bellen op ons telefoonnummer.

Stel een vraag