Credo Clean kantoor Concept

Iedereen werkt het liefste in een schone omgeving. Maar hoe zorg je voor een echt schoon kantoor, zonder dat de schoonmaakploeg extra moet werken. Hoe zorg je voor een zichtbaar resultaat binnen dezelfde inspanningen? Wij ontwikkelden het Credo Clean kantoor concept en merkten dat het schoonmaakpersoneel sneller klaar is en vaker een compliment ontvangt over de kwaliteit van hun werk. Toen wisten wij; wij hebben een prima concept samengesteld.

Herken kwaliteit

Bij kantoren en productieruimtes is het soms lastig om de bepalen wanneer iets schoon genoeg is. Er zijn vaak geen richtlijnen of eisen. Uiteraard streven wij naar het verwijderen van alle micro-organismen, zodat iedere ruimte veilig is om te werken. Maar wanneer is het schoon genoeg? Onze uitgangspunten bij het ontwikkelen van dit concept waren drieledig.

Ten eerste moet de ruimte schoon zijn. We voeren microbiologisch onderzoek uit. Door dit onderzoek staan wij 100 procent garant voor de kwaliteit van onze geleverde diensten.

Ten tweede moet iedere medewerker het resultaat kunnen behalen zonder extra moeite of tijdsinvestering. Sterker nog, wij ontwikkelden de werkwijzen zo, dat ze sneller klaar zijn met hun werk waardoor ze tijd over houden voor andere werkzaamheden.

Tot slot was ons doel dat gebruikers van de ruimten zouden merken dat het echt schoner is. Een merkbaar schoner resultaat noemen wij dat. De meetbaarheid daarvan is eenvoudig, ieder compliment aan het schoonmaakpersoneel is het bewijs.

Kwaliteit gegarandeerd

Door het concept te implementeren bij uw bedrijf bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Ieder concept bestaat uit drie basiselementen: een goed schoonmaakmiddel, goede hulpmiddelen en het juiste concept. Door een optimale samenwerking van deze drie elementen komt u altijd tot het gewenste resultaat zonder extra inspanning.

Onze garanties: 

Tot wel 100% verwijderen van virussen en bacteriën

Bewust en duurzaam voor mens en omgeving

Ieder concept heeft zich in de praktijk bewezen op werkzaamheid en gebruikersgemak

Heldere protocollen en werkwijzen

Minimaal gebruik van verpakkingsmaterialen

Werkwijzen zijn in de praktijk ontwikkeld door professionals

Schoonmaakmiddelen met zuivere ingrediënten, zonder chemische toevoegingen

Een professioneel resultaat voor iedereen op een veilige manier

Contact

Wilt u meer informatie over onze gepatenteerde schoonmaakmiddelen, hulpmiddelen of onze unieke concepten? Vul dan het formulier hier naast in en we mailen u terug. U kunt ons uiteraard ook bellen op ons telefoonnummer.

Stel een vraag

Wellicht ook interessant: