00 CredoClean Landingspagina Header
Moeiteloos schoonmaken en beschermen van tuinmeubels

Het cleaner & coating schoonmaakpakket biedt een doordacht en duurzame oplossing voor het milieuvriendelijk schoonmaken en beschermen van tuinmeubels, plantenbakken, schuttingen, garagedeuren en meer!

Compleet  pakket voor  schoonmaken en onderhouden van tuinmeubels

De tuin is een plek waar we heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de natuur. Helaas is het onderhoud van een tuin ook erg tijdrovend en vereist het gebruik van speciale schoonmaakmiddelen om bijvoorbeeld tuinmeubels schoon te maken en te beschermen. Een goed onderhouden tuin is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het is ook veiliger en gezonder om in te vertoeven.

" Geeft oude en vieze tuinmeubels, plantenbakken, schuttingen en garagedeuren weer een oorspronkelijke kleur! "

Dit doordachte schoonmaakpakket is er speciaal voor het schoonmaken en onderhouden van tuinmeubels.

Dit schoonmaakpakket werkt perfect voor

Het schoonmaken en beschermen/herstellen van tuinmeubelen

Het schoonmaken en beschermen/herstellen van plantenbakken

Verwijdert moeiteloos boomhars, vliegen, vet en sterk vuil

Zo werkt het 

Breng cleaner aan

En laat deze even inwerken. Daarna met een spons/borstel behandelen tot de vervuiling en zeepresten zijn verdwenen.

Zeem goed droog

Zeem vervolgens goed droog voor een optimaal resultaat. Hiervoor kun je een normale zeem gebruiken. 

Breng de coating aan

Doe dit uiterst zuinig met een spons (of eventueel een verfroller). Met enkel een spons behaal je al de beste resultaten.

Even wachten..

Na ongeveer 30 minuten drogen zijn de resultaten al goed zichtbaar. Nog niet tevreden? Breng dan een 2e laag aan.

3 redenen waarom je niet om het cleaner & coating schoonmaakpakket heen kunt.

Oude tuinmeubels weer als nieuw

Door het toepassen van de cleaner & coating van Credo krijgen tuinmeubels zoals plantenbakken, schuttingen en bijvoorbeeld garagedeuren de oorspronkelijke kleur weer terug!

Schoonmaken gaat vele malen makkelijker

Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt zeker ook voor schoonmaken van tuinmeubels. Na gebruik van de coating zul je merken dat het schoonmaken de volgende keer veel sneller en makkelijker gaat!

Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt zeker ook voor schoonmaken. We hebben een uitgebalanceerd assortiment hulpmiddelen, waarmee we schoner én sneller kunnen werken. Onze hulpmiddelen stimuleren de gebruikers om in een standaard volgorde te werken die beproefd is en zorgt voor het gewenste resultaat.

Duurzaam & milieuvriendelijk

Duurzaam ondernemen is vanzelfsprekend voor Credo Clean. We hebben veel tijd en research gestoken in het ontwikkelen en verpakken van onze veilige schoonmaakmiddelen. We gebruiken alleen zuivere ingrediënten van de hoogste kwaliteit en vermijden chemische middelen. Dit ter voorkoming van allergische reacties en onnodige vervuiling van het milieu. 

Schoonmaken zit in onze genen. Die kennis en kunde kun je leren en dat is leuk. Want je bent sneller klaar en krijgt meer complimenten voor het eindresultaat. Win-win situatie. In onze uitgedachte concepten hebben we een werkwijze ontwikkeld waarmee iedereen goed, snel en effectief kan schoonmaken. In de praktijk blijkt dat onze werkwijzen praktisch, goed en geliefd zijn. Niet alleen omdat het resultaat significant beter is, maar ook omdat het de schoonmakers minder tijd en moeite kost, om dat resultaat te bereiken. 

Cleaner & coating schoonmaakpakket - voor en na

Speciaal ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van kunststof voorwerpen.

Bewust en duurzaam voor mens en omgeving

Het schoonmaakpakket heeft zich in de praktijk bewezen op werkzaamheid en gebruikersgemak

Schoonmaakmiddelen met zuivere ingrediƫnten, zonder chemische toevoegingen

Werkwijzen zijn in de praktijk ontwikkeld door professionals

Een professioneel resultaat voor iedereen op een veilige manier

De producten 
Outdoor Cleaner

500 ml

Speciaal voor het reinigen van kunststof, zoals plantenbakken en vergelijkbare voorwerpen. Speciaal voor het reinigen van kunststof, zoals plantenbakken en vergelijkbare voorwerpen

Outdoor Coating

500 ml

Verduurzamingsmiddel, voor aluminium, lakken, kunststoffen, rvs, hout en gesloten oppervlakken. Bevat UV filters, hierdoor onstaat een duurzame glans en wordt de reiniging vergemakkelijkt. 

Cleaner & Coating Schoonmaakpakket

Combinatiepakket incl. materiaal

Dit handige combi-pakket is alles wat je nodig hebt om je tuinmeubels schoon te maken. Bevat: coating, cleaner, doek, wonder spons en coating spons.

Teak Reiniger

500 ml

Speciaal voor het reinigen van blank hout, zoals vlonderdelen en houten tuinmeubilair. Teakreiniger is minder milieubelastend en bavat geen fosfaten, chloor, zuren en logen.

Teakolie

500 ml

Geschikt voor het onderhoud van alle ongelakte houtwerk. Van het scheepsdek, betimmering, meubelen enz. Teakolie verdiept de kleur van het hout en brengt de nerf tot leven.

Teak Reiniger & Olie Schoonmaakpakket

Combinatiepakket incl. materiaal

Dit handige combi-pakket is alles wat je nodig hebt om je houtwerk nieuw leven in te blazen. Bevat: reiniger, olie, doek, schuurspons en borstel.

Overtuigd van onze cleaning & coating?  

Wanneer je kiest voor een natuurlijke en eco-vriendelijke optie voor het schoonmaken van je tuinmeubels, kies dan voor de cleaner & coating van Credo Clean.  

Credo Clean is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van natuurlijke en eco-vriendelijke schoonmaakmiddelen. Al hun producten zijn biologisch afbreekbaar en zijn dus veilig voor je tuin en voor het milieu. 

De effectiviteit van onze cleaner & coating is ongeëvenaard; (oude) tuinmeubels zien er binnen no time weer uit als nieuw!