Trainingen

Trainen van uw medewerkers

Om er voor te zorgen dat uw schoonmaak team laten werken volgens onze kwaliteitsnormen, verzorgen we diverse trainingen. In deze trainingen leren we uw schoonmaak team te werken volgens onze kwaliteitsprincipes. In de praktijk zorgt dit er voor dat uw mensen een schoner resultaat behalen in minder tijd en moeite. Daarnaast garanderen wij dat ze meer complimenten ontvangen wanneer ze werken volgens onze concepten. Op deze manier heeft u een schonere werkplek, een blij schoonmaak team en tevreden medewerkers. Een win-win-win situatie.

Education permanente

Wij geloven in het opleiden en ondersteunen van personeel. Daarom bieden we naast een starttraining om te leren werken via onze kwaliteitsnormen ook diverse periodieke trainingen om de kwaliteit op peil te houden. Daarnaast zijn er diverse verdiepende trainingen wanneer er vragen over specifieke ruimtes of onderdelen. Al onze trainingen passen binnen onze schoonmaakconcepten; Medical, HACC of Kantoor.

Wilt u weten hoe we komen tot een perfect resultaat met uw medewerkers?
We vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek. 

Contact

Wilt u meer informatie over onze gepatenteerde schoonmaakmiddelen, hulpmiddelen of onze unieke concepten? Vul dan het formulier hier naast in en we mailen u terug. U kunt ons uiteraard ook bellen op ons telefoonnummer.

Stel een vraag